HTML

Friss topikok

  • Éva Kálmánné Ligeti: András! Örülök, hogy így érzed :) Köszönöm :) leka Ligeti Éva (2016.11.24. 22:54) Magna Cum Laude , Szinezd újra, Keverd újra
  • miuska: Újra itt, és biztatlak a további alkotásokra. Gratulálok, nagyon tetszik. Üdv. Vajk. (2010.08.12. 08:28) PA DÖ DÖ- Szabó János
  • miuska: Nagyon tetszik kedves Helena, mint minden versed és dalszöveged. További szép dalszövegeket várunk! (2010.08.12. 08:24) Roy-Ádám: Trambulin
  • anyuci41: Sok sikert Enikő!:) (2010.08.11. 12:40) Elég volt!
  • ilike46: Nagyon köszönöm a kedves észrevételeiteket. Szeretettel: Helena (2010.08.07. 17:49) Tóth Gabi: Elég volt....

Legfrissebb hozzászólások

Címkék

a (26) ádám (5) álarc (6) álom (4) általános (7) angyal (3) átirat (6) attila (3) az (27) band (5) batsányi (3) batthyány (5) bemutatása (3) bgf (4) bkgsz (3) bohóc (3) boszorkány (3) budapest (6) buli (6) cum (21) dalszöveg (13) debrecen (3) diák (4) disco (12) disco in my head (18) (3) dunakanyar (3) elég (17) eleg volt (25) élet (4) életem (15) emlék (5) emlékek (3) én (35) eniskolam (182) én életem (8) erik (8) és (8) farsang (44) farsangi (9) főiskola (5) gabi (10) gimi (5) gimnázium (5) gyerekek (3) hangulat (3) head (8) in (7) iskola (29) iskolám (21) istván (3) jános (20) jelmez (18) jelmezem (4) (3) józsef (3) kecskeméti (3) királylány (4) külker (6) laude (20) legjobb (6) magna (24) meg (4) mese (6) my (7) nem (5) nyár (3) padödö (9) pályázat (3) pa dö dő (4) pa dö dö (5) roy (7) simon (3) sport (4) suli (9) sumo (7) szabó (17) szabo janos (29) szakközépiskola (3) székesfehérvár (3) szentes (3) szerelem (8) szinezd (3) színezd (26) szinezd ujra (50) szöveg (15) tanár (4) tánc (3) történet (3) tóth (8) trambulin (14) tündér (5) tuti (3) új (3) újra (35) vers (7) volt (17) zene (11) Címkefelhő

Egy KRF-es szemléletmód...

én-életem 2009.11.03. 19:54

Kedves Olvasó,

Az én iskolám, a Károly Róbert Főiskola Gyöngyösön. Főiskolai tanulmányaim alatt, sok negatív és pozitív visszajelzéssel találkoztam az iskola hírnevét illetően. Sok munkáltató ad arra, amit korábbi évek tapasztalatából levont következtetésként, miszerint az itt végzett hallgatók tudása nem megalapozott. Nem szeretem az általánosítást, ti hogy álltok ehhez a kérdéshez? Egy-egy jelentkező, sikertelen munkában való helytállása sokunkat lejárathat, egyrészt, ezért írom meg ezt a kis eszmefuttatást nektek, hogy a jövőben, ha el nem is kerülhetjük az ilyen helyzeteket, legalább javíthassunk a megítéltetésünkön.
Az egyéni kompetenciák fejlesztéséről, kiaknázásáról kedves diáktársaim, mi magunk tehetünk. A motiváltság egy felsőfokú intézmény elvégzéséhez elengedhetetlen. Két kategóriába sorolnám a diákokat: diploma orientáltak, megalapozott tudás nélkül és a tudás orientáltak, akik a megszerzett elméleti tudásukat szeretnék hasznosítani.
Elsősorban, azokhoz szólnék, akik a második csoportba sorolják be magukat. A vizsgákat azért írják ki nekünk, hogy számot adjunk tudásunkról, nem azért, hogy megnehezítsék az életünket. Én munka mellett végzem a tanulmányaim és büszkén vállalom hogy ennek a fejlődő, nagy múltra visszatekintő iskolának a diákja lehetek.
Ami miatt pedig még úgy éreztem, hogy megírom ezt a kis történetet, az, az hogy a munkám során az itt megszerzett tudásommal hozzájárulok nap, mint nap egy kisvállalkozás mindennapjaihoz.. Időt, és rengeteg költséget spórolok meg azzal a cégnek, hogy az elsajátított tudásomra alapozok, és ezek szerintem végzem munkám. Az elméleti tudásom, hozzájárul a gyakorlati sikereimhez.
Egyedülálló a fejlettsége az iskolának. Innovatív beruházások évek óta, látványosan korszerűsítik életünket. Számos lehetőség várja a diákokat szórakozási, sportolási és tanulási szempontból. A főiskola élete színes, és mozgalmas! A pályázat terjedelmi korlátai miatt, erre nem térnék ki részletesebben, de ha ellátogattok a főiskola honlapjára, minden információ a rendelkezésetekre áll.
Neves oktatók segítik felkészülésünket, és előadásaikkal magas színvonalon igyekeznek átadni tudásukat. Én személy szerint, élvezem azokat az előadásokat, amely nem kizárólag a tananyagra épül, hanem túllép azokon. Számos figyelemfelkeltő és érdekes előadáson vehettem részt, eddigi főiskolai éveim alatt, amikor is az oktató megosztja velünk személyes tapasztalatait.
Elsősorban azoknak a továbbtanulni vágyó diákoknak ajánlom a KRF-et, akik színvonalas környezetben, motiváltan, elméleti és gyakorlati alapokat megszerezve, szeretnének a társadalom értékes gazdasági szakembereivé válni. Hozzánk ne azért gyertek, mert „könnyű” megszerezni a diplomát! Nem könnyű, higgyétek el nekem. Tanulni itt is kell, és magatoknak tanultok, a tudás, titeket gazdagít, ha ezt felismeritek, akkor az itt elsajátított ismeretanyag kiváló útravalóul fog szolgálni az életetek során.
Ha a célotok a tudás, gyertek és tanuljatok nálunk! Egy olyan útra léphettek, ami elvisz a célig, és a megtett út élményekben gazdag lesz. .Az út minősége, a feltételek adottak, ezért csak rajtatok múlik, hogyan mentek ezen az úton tovább, a cél felé. Nem garantálom a kizárólagos pozitív visszacsatolásokat, de mint ahogy egy negatív kritikának is van építő jellege, úgy gondolom egy sikertelen vizsgának is. Számos lemondással jár egy vizsgaidőszak, és megpróbáltató egy diák számára, de gondoljatok az elérni kívánt eredményre! Ne feledjétek! „A tudás sikeressé tesz”

Sikeres tanulmányi időszakokat kívánok!


Egy végzős, közgazdászhallgató 

A bejegyzés trackback címe:

https://en-eletem-verseny.blog.hu/api/trackback/id/tr611496792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

se nem újszerű,se nem egyedi,az írás jó,de..a feltételeknek megfelel?
Se nem egydi,se nem újszerű,akkor?
süti beállítások módosítása